Diensten

Wat kunnen we voor u betekenen?

Tuinonderhoud
NW Groenonderhoud is dé expert in tuinonderhoud, voor voornamelijk bedrijven. We kunnen regelmatig onderhoud verzorgen, waarbij u kan denken aan jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks tuinonderhoud. U kunt de volledige tuinzorg aan ons over laten. We ontzorgen u graag, zodat u rusteloos kunt genieten van een nette tuin. De tuin van uw bedrijfspand is immers een visitekaartje en voor bezoekers een eerste indruk. We zorgen voor een perfecte eerste indruk!

Tuinaanleg
Wilt u graag uw tuin van top tot teen transformeren of bent u juist op zoek naar wat kleine aanpassingen? Wij van NW Groenonderhoud helpen u daar graag bij. Vanwege onze kennis en ervaring weten we precies hoe we het gewenste eindresultaat kunnen bereiken.

Machineverhuur
Het renoveren van een tuin, het aanleggen van een drainage- of beregeningsinstallatie of het snoeien van grote struiken is voor ons geen enkel probleem. Ook het verwijderen van boomstronken of een oud gazon doen we graag voor u, met onze grondverzetmachines en bijbehorende specialistische uitrustingsstukken. Daarnaast maken we in de winter uw terrein met plezier sneeuwvrij.