Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Wij onderhouden veel tuinen in de regio Nijmegen en omstreken. Bij tuinonderhoud zorgen we ervoor dat uw tuin of terrein rondom het bedrijfspand er elk seizoen goed uitziet. Onder onderhoud vallen de voorjaars-, zomer-, en winterbeurt. Het is ook mogelijk om ons sporadisch in te zetten voor tuinonderhoud als u het idee heeft dat het weer nodig is.

Tijdens deze onderhoudsbeurten snoeien we planten en heesters op de juiste manier en op het juiste moment. We wieden onkruid, scheren de hagen en coniferen, verwijderen indien gewenst gevallen bladeren, vervangen afgestorven planten, reinigen de vijver, repareren of borstelen het terras, leggen nieuw grint of split op de oprit, bemesten op de juiste manier de juiste delen van de tuin en blazen alles schoon. Of maken we in de winter uw tuin sneeuwvrij met onze gespecialiseerde apparatuur. Het is een wereld van verschil nadat wij geweest zijn!

Hoe werkt het?

Wanneer u kiest voor NW Groenonderhoud als uw hovenier, bespreken we graag uw wensen en ons advies in een adviesgesprek. U ontvangt een offerte op maat. Als u hiermee akkoord gaat, maken we graag een afspraak over wanneer en hoe we kunnen starten met de werkzaamheden.